Επαγγελματικές Κάρτες

Οι κλασικές επαγγελματικές κάρτες εκτυπώνονται σε offset και σε ψηφιακά  μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σε χαρτί velvet 350gr με ματ πλαστικοποίηση ενισχυμένου πάχους για μεγαλύτερη προστασία.

Υπάρχει όμως μεγάλη ποικιλία στα χαρτιά που δίνουν ένα διαφορετικό πάχος και μία διαφορετική σκληρότητα, στα χρώματα αλλά και στο ποιότητα εκτύπωσης. Τα χαρτιά που χρησιμοποιούμε είναι ευρωπαϊκής προέλευσης, υψηλών προδιαγραφών και επιλέγονται αφού πρώτα έχουν δοκιμαστεί πολλές φορές.

Υπάρχουν επίσης έξτρα δυνατότητες όπως:

  • Θερμοτυπία (χρυσοτυπία, ασημοτυπία και ροζ χρυσό)
  • Αναγλυφοτυπία
  • Σόκορο
  • Λαμινάρισμα
  • Γωνιοκοπή

 

Ο χρόνος για την παραγωγή τους είναι 3-4 εργάσιμες.

Για προσφορές στείλτε μας email στο nikos9495@gmail.com ή καλέστε μας στο 24130 21206.

Κωδικός προϊόντος: 8051 Κατηγορία:

Περιγραφή

Παρά της ραγδαίας αύξησης της ψηφιακής εποχής οι επαγγελματικές κάρτες φαίνεται πως θα υπάρχουν για πολλά χρόνια ακόμα. Μάλιστα, θα είναι υψίστης σημασίας για έναν επαγγελματία και όχι μόνο. Πλέον μπορεί να συνδυαστεί η τεχνολογία με την επαγγελματική κάρτα χρησιμοποιώντας το QR ή γράφοντας πάνω τα στοιχεία από τα social media, το site, το email κτλ.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας όμως άλλαξε και ο τρόπος που παράγεται μία επαγγελματική κάρτα. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, πλέον η κάρτα έχει πρωτοποριακές τεχνικές παραγωγής που δίνουν ένα διαφορετικό ύφος στην κάρτα. Κάτι το οποίο θα τραβήξει την προσοχή των υποψήφιων πελατών. Εκμεταλλευτείτε το, έτσι ώστε να διαφέρετε από τον ανταγωνισμό.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ποσότητα

1.000, 2.000, 3.000, 5.000, 10.000

Όψεις

Μονή Όψη, Διπλή Όψη

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.