Φυλλάδια διαφημιστικά

Τα διαφημιστικά φυλλάδια εκτυπώνονται σε μηχανές offset τετράχρωμες, τελευταίας τεχνολογίας. Τα κλασικά φυλλάδια γίνονται σε χαρτί illustration 135gr, με εκτύπωση 2 όψεων σε διάσταση Α5 ή Α4.

Υπάρχει η δυνατότητα να εκτυπωθεί σε πιο χοντρό χαρτί για πιο επιβλητικό αποτέλεσμα. Επίσης άλλες δυνατότητες είναι η διάσταση A6, Α3, 25x35cm ή υπάρχει η δυνατότητα να τσακιστεί το φυλλάδιο στη μέση για να γίνει δίπτυχο ή να τσακιστεί 2 φορές για να γίνει τρίπτυχό.

Τέλος ένα φυλλάδιο μπορεί να έχει παραπάνω σελίδες και δένει στη μέση με καρφίτσα. Έτσι γίνεται 8σέλιδο – 12σέλιδο – 16σέλιδο – 24σέλιδο κτλ.

 

Ο χρόνος για την παραγωγή τους είναι 3-4 εργάσιμες.

Για προσφορές στείλτε μας email στο nikos9495@gmail.com ή καλέστε μας στο 24130 21206.

Κωδικός προϊόντος: 7051 Κατηγορία:

Περιγραφή

Φυλλάδια διαφημιστικά. Είναι ένας από τους παλιούς αλλά και πιο ισχυρούς τρόπους διαφήμισης. Όσο και αν προχωρήσει η τεχνολογία, πάντα θα υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που θα προτιμάει την έντυπη μορφή.

Η ψηφιακή προβολή είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αλλά μία επιχείρηση θα πρέπει να υπολογίσει και το υπόλοιπο μερίδιο αγοράς. Έτσι θα γίνει πιο ολοκληρωμένη η επιχείρηση ειδικά αν εκμεταλλευτεί όλα τα πλεονεκτήματα του κλασσικού φυλλαδίου. Μερικά από αυτά είναι ότι ένα καλό σχεδιασμένο φυλλάδιο μπορεί να τραβήξει την προσοχή από κάποιο άλλο τρόπο διαφήμισης. Επίσης είναι πιο οικονομικός τρόπος διαφήμισης από οποιαδήποτε άλλη προβολή σε πλατφόρμα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ποσότητα

2.500, 5.000, 10.000

Μέγεθος

Α6, Α5, Α4, Α3

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.